28 december 2015

MFA Modules

MFA modules

MFA is opgebouwd uit modules. Een module kan te allen tijde worden aangevuld met een vervolgcursus. Wanneer de module Basic Life Support (BLS) of Eerstehulpverlener (EHV) is behaald, kan deze uitgebreid worden met vervolgmodules als kinder-EHBO, AED of bijvoorbeeld Eerste hulpverlener Allround (EHV-A).

Voor deze vervolgcursussen is geen extra studiemateriaal nodig. Alle kennis en theorie is terug te vinden en de basismap van waaruit de lessen worden opgebouwd. Zelfstudie is dus altijd mogelijk en daardoor kan de vervolgcursus zo compact mogelijk worden aangeboden.

Kinder-EHBO (EHV-K)

Voor de gastouder en medewerkers van kinderopvang is er kinder-EHBO in de vorm van Eerste Hulpverlener Kinderen (EHV-K). Specifiek afgestemd op kleine kinderen en de veel voorkomende situaties in en om de ballenbak. Deze cursus is echter ook heel geschikt voor ouders of grootouders die willen weten wat te doen als er iets met hun (klein)kind gebeurt. Behaal het zogenaamde grootouder- of ouderdiploma zodat je direct weet hoe te handelen bij ongelukken in en om het huis! Een botbreuk door een val van de trampoline, verstikking door het inslikken van een Legoblokje of vergiftiging door een slokje uit een mooie fles in het gootsteenkastje. Alles komt aan de orde. Vanaf 6 deelnemers kan deze cursus bij je thuis worden verzorgd.

Retraining / herhalingscursus

Het is belangrijk om je vaardigheden op peil te houden. Om de geldigheid van het MFA-certificaat te blijven houden moet je jaarlijks updaten. Daarvoor bieden wij herhalingscursussen, ofwel retrainingen, aan.

Maatwerk

Zijn er binnen jouw bedrijf of vereniging meerdere personen die een cursus willen volgen? Dan is een gezamenlijke training de ideale optie. Alle modules die wij aanbieden kunnen we ook incompany verzorgen. Hierbij leggen we accenten op door jou aangegeven onderwerpen en passen we de gebruikte oefeningen en voorbeelden aan op de praktijk.

Wil jij bij jouw sportvereniging dat alle trainers en vrijwilligers zijn uitgerust met (sport-)EHBO (BLS-sport of EHV) en/of dat zij een AED kunnen bedienen, dan komen wij naar jouw vereniging en stemmen de training specifiek af op praktijksituaties. Van de turnvereniging tot de ijsbaan, de klimhal of het hockeyveld. We besteden veel aandacht aan de meest voorkomende ongevallen.

 

Neem gerust contact op met ons om jouw wensen en alle mogelijkheden die er zijn te bespreken.